In zeven stappen klaar voor het festival!

"Een goede voorbereiding is het halve werk." Dat geldt niet alleen voor ons maar ook jij kan je voorbereiden op het festival! Stel je voor: geen stress om je verlanglijstje af te werken en zoektochten naar de WC’s of foodtrucks. Die tijd kan je beter besteden onder genot van een biertje in de zon, toch? Daarom hieronder aantal tips om je festivalervaring compleet te maken!

25 maart 2017 | Nieuwsbrief | Wietske

1. Bekijk het programma!

Er staan ruim 30 artiesten op Festival Aangeschoten Wild, verspreid over meerdere zalen. Je zal dus een keuze moeten maken. Bekijk daarom van te voren het blokkenschema op de site zodat je in ieder geval je lievelingsartiesten niet mist!

2. Beluister de Spotify-lijst

Veel van de artiesten op Festival Aangeschoten Wild zijn lokale en opkomende bands, waar je nog niet allemaal bekend mee bent. De genres op de website helpen je een beetje op weg, maar zeggen niet alles. Beluister daarom tijdens het studeren de Spotify lijst. Dit helpt je de artiesten te vinden met de sound waar jij van houdt zodat je ze niet misloopt op het festival!

3. Bestudeer de plattegrond

Dit jaar hebben we de terreinindeling omgegooid! Voor zowel de nieuwe als de diehard Festival Aangeschoten Wild bezoeker is het dus handig om de plattegrond van tevoren te bekijken. Dit geeft je een goed beeld van de omvang van het terrein, de locatie van de zalen en waar je een lekkere versnapering kan scoren.

4. Neem warme kleding mee

De weersvoorspelling is goed, maar het blijft eind maart. Zeker wanneer de warme lentezon onder is kan de temperatuur snel dalen. Zorg dus dat je goed voorbereid bent! Neem een jas en eventueel een lekker trui om bijvoorbeeld `s avonds bij de vuurplaats aan te schuiven en mee te jammen met Valerius.

5. Zorg voor oordoppen

Je kan zelf oordoppen meenemen, of bij ons kopen. Hoe dan ook is het verstandig om oordoppen te gebruiken!

6. Zorg dat je telefoon opgeladen is

Het wordt snel vergeten, maar het festival duurt zeker 10 uur! Op het festivalterrein zijn geen oplaadpunten dus zorg dat je telefoon goed opgeladen is om te voorkomen dat je aan het eind van de avond geen wilde selfies meer kan maken.

7. Bekijk de huisregels

Het is handig om van tevoren de huisregels die op het festivalterrein gelden door te nemen. Zo voorkom je dat je je gekko, kangoeroe of krokodil bij de entree moet afstaan. Ook eigen eten en drinken zijn niet toegestaan.