Knarsetand

Balkan | Electronica | Punk | Ska

Met een nieuwe rauwe sound, vernieuwde bezetting, een energie als nooit tevoren en één boodschap: Welcome to the Mad House. Zeven man sterk brengt de band een overdonderende sound vol punkrock, breakbeat, electronica, balkan en cumbia.

12 maart 2017 | Thomas

Als in een lucide nachtmerrie sleept Knarsetand haar luisteraars door de hallen van hun gekkenhuis, langs kamers vol intense, rauwe, tegendraadse en hypnotiserende indrukken. Met felle teksten, psychedelische soundscapes, schreeuwende blazers, agressieve synths, pompende breakbeats en zware basslines tovert de Knarsetand-machine overal waar ze komen om tot een bak kolkende energie

Nieuwe bezetting!
Met de voormalige bezetting trad Knarsetand 100 keer in twee jaar op. Van de kleine studio van 3FM tot main stages op de grote festivals. Maar ergens voelde de floriante feestsfeer niet als dat waar producer en bandleider Martijn Holtslag zijn ontsnappingsdrift in eerste instantie handen en voeten voor gaf. Van binnen kolkte, bonkte, schuurde en wreef een onrust die zich een uitweg vond in een rauwe, meedogenloze, opstandige en zelf spottende muzikale trip. Met een drift om zijn rebelse waanzin en escapisme te verspreiden zocht Holtslag een nieuwe band bij elkaar en gaat Knarsetand de strijd aan met de waan van de dag. En jij komt mee!

Muziekfabriek
21:40 - 22:40