Sint Jansbruggers in de spotlights!

Misschien heb je inmiddels al een kijkje genomen in het blokkenschema. Dan ben je waarschijnlijk een aantal bekende namen tegen gekomen; er zijn zoals ieder jaar weer veel Sint Jansbruggers die optreden op het festival!

25 maart 2017 | Nieuwsbrief | Maarten

Vanzelfsprekend zijn de onderverenigingen Abracadabaret en Valerius weer van de partij. Abra heeft de primeur in het nieuwe Schietheater en Valerius wijdt de vuurplaats in met gezellige kampvuurmuziek, waar plaats is voor iedereens muzikaal talent!

Een andere oudgediende is Promiband. De heren met zwarte hemden en gekleurde dassen trappen met hun opzwepende covers het festival af in het Jachthuis. Kom dus vroeg naar het festival om deze mannen aan te moedigen!

Voor oudere SJB’ers en festivalgangers is er nog een bekende naam: Kine, van Maartje en Kine. Dit grappige en scherpe duo staat op primetime te shinen in het Schietheater waar zij een muzikale theatershow spelen waarvan je zeker uur een glimlach rond de mond van houdt!

Tegen het einde van de avond openen de Gebroeders Scooter met hun lekkere escalatiemixjes de DJ-programmering op het hoofdpodium. Ze maken ze zaal warm voor onze Tom Becks. Hem kennen we natuurlijk van de OWee-hitjes van de afgelopen jaren, maar voor Festival Aangeschoten Wild heeft ‘ie nog veel meer in petto!

Naast muzikaal talent stelt Matthijs Theelen met Media Technology zijn afstudeerproject tentoon!

Zoals je ziet staan er weer veel Sint Jansbruggers op de podia om er samen met jou een te gek festival van te maken!