Festival Aangeschoten Wild 2018
 

10e editie Festival Aangeschoten Wild op 18 mei

  Delfts muziek- en cultuurfestival krijgt zomers tintje

Delft, 15 maart 2018 – Op vrijdag 18 mei vindt de 10e editie van Festival Aangeschoten Wild plaats. Het jaarlijks terugkerende muziek- en cultuurfestival dat op Lijm & Cultuur wordt georganiseerd verlaat daarmee haar vertrouwde datum van eind maart. “Langer licht, meer zon en een drukker buitenterrein” zijn volgens organisator Simon Lut redenen voor de verandering. Vanaf vrijdag 16 maart 13:00 uur kunnen bezoekers online een ticket kopen.

25 maart 2018 | Persbericht | Simon

De eerste namen druppelen ondertussen binnen via de social media-kanalen van het festival, maar duidelijk is dat er een “vol en gevarieerd programma aankomt, mét ruimte voor Delfts talent”, aldus een enthousiaste Simon: “Zo treedt traditiegetrouw de winnaar van de Sint Jansbrug Bandcontest op en werken we voor onze cultuurprogrammering samen met Delft Fringe Festival.”

Voor het 10de jaar op rij streeft Festival Aangeschoten Wild ernaar zowel opkomend als gevestigd talent een plek te bieden in het programma. Op eerdere edities maakte onder andere Eefje de Visser (2012), Lucas Hamming (2015), Spinvis (2015), Herman in een Bakje Geitenkwark (2016), De Likt (2016) en Maartje en Kine (2017) een verschijning op het festival.

Tickets en de laatste informatie over de line-up zijn beschikbaar via de website www.aangeschotenwild.com.