Festival Aangeschoten Wild 2018
 

Eerste artiesten FAW2018 bekend!

Welke opkomende artiesten zullen dit jaar Festival Aangeschoten Wild aandoen? Wie daarvan zie je later misschien wel terug op grote festivals? Hieronder vind je de eerste bevestigingen voor 18 mei. Houd onze website en social media in de gaten voor meer aankondigingen!

25 maart 2018 | Nieuwsbrief | Arent

LAKSHMI – Elektropop

Singer-songwriter LAKSHMI, bekend van onder ander de Beste Singer-songwriter van Nederland en De Slimste Mens, zal spelen op Festival Aangeschoten Wild 2018!  Op het eerste gezicht lijkt LAKSHMI een lief en onschuldig meisje, maar niets is minder waar. Haar nummers zijn persoonlijke verhalen gehuld in Dark Electronic Pop: een mix van poëtische teksten, donkere strijkers en heftige synths. Als een driehoeksverhouding tussen Lana del Rey, Warhaus en Massive Attack.

KD Soundsystem – DJ, Dance, Reggae, Elektronica

De afro-Caraïbische beats van KD Soundsystem komen naar Festival Aangeschoten Wild 2018! Deze vijftkoppige zang-, dans-, MC- en DJ-formatie, bestaande uit MC Power, Zoë, Samirae en The Teacher & Addik, reist de wereld over op zoek naar inspiratie. Als gevolg is hun muziek een grote mix van stijlen als Dancehall/Reggae, Soca, Baile Funk, Afro-beats/dance, Bass en Hiphop. Gecombineerd met een sexy danschoreografie wordt dit geheid voeten van de vloer!

Avi On Fire – Indiepop

Deze artiest gaat de Muziekfabriek omtoveren tot een hitfabriek! Avi On Fire is de formatie rond zanger en schrijver Bram Wesdorp. De band verkent de grenzen van de alternatieve indiepop met gelaagde teksten verpakt in catchy refreinen. Ze werden al uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en hadden succesvolle optredens tijdens de Popronde in 2016, Noorderslag in 2017 en twee clubtours. Ze produceren louter hits die dagenlang in je hoofd blijven hangen!

PEER – Indierock

Deze vier Zeeuwse talenten mogen misschien jonger zijn dan de gemiddelde FAW-bezoeker, optreden kunnen ze als de beste! Hun indierock die als antwoord geldt op de Arctic Monkeys barst van de energie. Hiermee stonden ze al op grote festivals als Vestrock en Concert At Sea. In 2017 kwam hun EP ‘Mad For It’ uit en we moeten toegeven, dat zijn we zeker weten!

Certain Animals – Rock

Alléén de naam al maakt ons wild! Dit vuige trio uit Rotterdam brengt meerstemmige rock met een vintage sound, zoals het bedoeld is. Deze rasmuzikanten hebben al een druk 2018 voor de boeg met onder andere optredens op Mañana Mañana en Zwarte Cross. Maar daarvoor doen ze eerst Festival Aangeschoten Wild aan.

The Hazzah – Garagerock, Psychedelica

Deze vier ongeschoolde artiesten combineren zwoele psychedelica en surfende garagerock. Geen wonder dat elk optreden barst van de energie! Na alle hoeken van thuishaven Den Haag te hebben gezien trad The Hazzah naar buiten via de Popronde en inmiddels zijn ze geboekt voor Paaspop en Bevrijdingspop. In februari zagen we ze al op Stukafest het dak eraf spelen; tijd voor een optreden op Festival Aangeschoten Wild 2018 dus!