Festival Aangeschoten Wild 2018
 

FAW raadt aan

De dagen worden kouder, de nachten langer en kerst en oud-en-nieuw staan weer voor de deur. Het perfecte moment dus om naar een leuk muziek-/cultuurevenement te gaan! Ter inspiratie hebben we daarom een aantal evenementen op een rijtje gezet.

23 december 2016 | Nieuwsbrief | Wietske

Delft Winter Podium – 22, 23 & 24 december – diverse locaties in Delft – gratis

Tijdens het Delft Winter Podium zorgen kleine intieme podia, een winters aangeklede binnenstad en rondlopende artiesten voor een sfeervolle omgeving. Neem met deze intieme sfeer een kijkje bij de unieke, kleine, sfeervolle winkels van Delft.

De Winterparade 2016 – 22-30 december – Zuiderkerk, Amsterdam – €45,00

Eten, theater, zang en dansen. Het recept voor een leuke en gezellige avond uit. De Winterparade in Amsterdam biedt je een lekker meergangendiner afgewisseld met theateracts en het samen uitspreken van een mantra met een koor. Na het diner wordt de avond afgesloten met een Silent Disco waarbij je kan genieten van je favoriete DJ terwijl je danst op tafels!

Delft Fringe Night #5 – 7 januari – Rietveld Theater, Delft – €10,00, incl. diner €32,50

Tijdens deze 5de Delft Fringe Night in aanloop naar het Delft Fringe Festival kan je genieten van een avond met muziek, dans en kleinkunst. Om je avond compleet te maken is het mogelijk om voorafgaand een driegangendiner te nuttigen in het Rietveld Theater.

Stadsbal Delft: de wintereditie– 7 januari – Theater de Veste, Delft – €7,50, incl. masterclass €15,-

Een avondje dansen is altijd gezellig en hier is het stadsbal in Delft de perfecte gelegenheid voor. Swing er een avondje op los voor 7,50 of, als je danskunsten nog niet geweldig zijn, volg van te voren een masterclass voor maar 7,50 extra.

Flamenco Biennale – 13-29 januari – diverse locaties in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag – gratis

Dit tweejaarlijkse internationaal muziek- en dansfestival wordt georganiseerd in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Amersfoort en Antwerpen. Tijdens dit festival ligt de focus op flamencodans en –muziek en toont de nieuwste ontwikkelingen in de flamenco.

International Film Festival – 25 jan – 5 feb – diverse locaties in Rotterdam – €8,00 – €11,00 per film

Het internationale filmfestival heeft een gevarieerd programma dat voor iedereen aantrekkelijk is: van jong tot oud en van kunstliefhebbers tot uitgaanspubliek.

Bazzookas – 27 januari – Melkweg, Amsterdam – v.a. €12,50

Vrijdag 27 januari starten de Bazzookas hun internationale tour van 2017 met een optreden in Amsterdam! Deze Nederlandse ska-band, die in 2015 ook op Festival Aangeschoten Wild speelde, maakt explosieve muziek met blazers en toeters waarop je helemaal los kan gaan.

Stukafest Delft – 22 februari– diverse locaties in Delft – gratis

Dit unieke studentenkamerfestival geeft je de kans om te genieten van theater, dans, poëzie, muziek, cabaret en improvisatie. De artiesten treden staan niet op een podium maar treden op in verschillende studentenhuizen in Delft. Ook in Den Haag (1 feb), Amsterdam (15 feb), Rotterdam (16 feb) en Leiden (16 feb) wordt Stukafest georganiseerd.