Festival Aangeschoten Wild 2018
 

Gekko in een ander jasje

Is je iets opgevallen aan deze nieuwsbrief? Inderdaad! We hebben een nieuwe huisstijl en die hebben we te danken aan esthetici Coosje en Eveline. "Ontzettend goed geslaagd!" vindt Coosje zelf. "Het opvallendste is de volledig nieuwe uitstraling van het dier en die is heel vet geworden!" "Sinds de eerste editie is de huisstijl zeer herkenbaar geweest", vertelt ze verder. “Cartoonachtige dieren in hun natuurlijke leefomgeving.” Deze continuïteit zorgde voor de herkenbaarheid van het merk Festival Aangeschoten Wild. "Iets te veel continuïteit misschien," zegt Coosje met een knipoog. “Het werd in ieder geval tijd om eens te gaan vernieuwen, vonden we!"

23 december 2016 | Nieuwsbrief | Maarten

In het bijzijn van oud-organisaties en vrijwilligers van de afgelopen jaren is begin deze maand de nieuwe huisstijl gepresenteerd. “Ook in de nieuwe stijl is er natuurlijk weer ruimte voor Aangeschoten Wild”, grapt Eveline. Wel hebben de stijlelementen een totaal nieuw uiterlijk gekregen: “van vloeiend cartoonesk naar strak geometrisch”. “Ook het kleurgebruik is aangepast, daarmee is het veel volwassener en evenwichtiger geworden”, voegt Eveline toe.

Met de vernieuwing van de huisstijl is een grote stap gezet in het geven van een nieuwe impuls aan het festival. “En daar stopt het niet,” sluit Coosje af.