Festival Aangeschoten Wild 2018
 

Ontmoet de organisatie van de tiende editie

Een nieuw jaar, een nieuwe ploeg. Vol passie gaan deze enthousiaste mensen de 10de editie van Festival Aangeschoten Wild neerzetten. Na inspirerende brainstorms zijn deze 9 commissiegenoten nu klaar om ideeën in werkelijkheid om te zetten! Een voorstelrondje.

19 november 2017 | Exclusief, Nieuwsbrief | Simon

Marijn van Adrichem
Coördinatie en Planning
“Aan mij de schone taak om het overzicht te bewaren en ervoor te zorgen dat alles volgens planning verloopt. Buiten deze formele taak zie ik het ook als mijn functie om de sfeer binnen de commissie op peil te houden. Ik kijk er erg naar uit om het festival nog een stukje beter te maken dan vorig jaar. De tiende editie van Festival Aangeschoten Wild is voor ons een extra drijfveer om er een nog groter feest van te maken!”

Nienke Koudijs
Secretaris & Personeelszaken
“Het toffe aan Festival Aangeschoten Wild is voor mij het ontdekken van nieuwe bands/acts. Alle keren dat ik het festival bezocht, kende ik van tevoren bijna geen acts, maar toch heb ik elke keer enorm genoten. Al sinds mijn eerste bezoek ben ik betrokken als vrijwilliger, dus ik vind het super leuk dat dat dit jaar actief mag deelnemen in de organisatie! Mijn uitdaging is om leden van Sint Jansbrug enthousiast te maken om te helpen bij het festival en alle vrijwilligers te overzien en aan te sturen.”

Mels Habold
Geldzaken & Inkoop
“Naast geldzaken ga ik ook over foodstands en de catering van de artiesten. Ik streef ernaar dit jaar ervoor te zorgen dat zelfs de foodstands een nieuwe ervaring worden. Ook wil ik met de catering ervoor zorgen dat de artiesten positief denken over alle aspecten van het festival! Met niet alleen grote stages, maar ook veel vette activiteiten op het terrein, is Festival Aangeschoten Wild het meest bijzondere dat ik ken. Gemaakt door en voor cultuur -en muziekliefhebbers. Deze passie die wij voor cultuur en muziek hebben wil ik nog meer gaan uitstralen en gebruiken om het vetste festival van het jaar te bouwen.”

Stefan Jansen
Partnerships
“Het Festival Aangeschoten Wild heeft iets groots wat je volgens mij bij geen enkele andere commissie kan vinden. Met een groep enthousiaste mensen een jaar lang werken aan één groot festival waar zoveel mensen van genieten is echt fantastisch. Met mijn functie zal ik proberen dit gevoel zo goed mogelijk over te dragen aan de partners van FAW, om zo voor alweer de 10e keer een mooi festival te kunnen neerzetten! Uit je dak gaan, dat is toch wat je WILD ?”

Vincent Versluijs
Grafische vormgeving
“Na drie jaar als bezoeker op Festival Aangeschoten Wild lijkt het mij ontzettend gaaf om een keer aan de andere kant van het festival te staan. Het organiseren van een groot evenement lijkt me een ongelooflijk leuk en leerzaam proces waarbij veel komt kijken. Het mooiste aan het festival is in mijn ogen altijd de fantastische sfeer die er hangt, die mede wordt gevormd door opkomende bandjes en cultuuracts. Het is dan ook mijn doel als grafisch vormgever om mensen warm te maken voor deze mengeling van muziek, cultuur en gezelligheid!”

Simon Lut
Marketing & Communicatie
“De kunst van promotie is eentje die ik mij graag eigen wil maken. Met “Mad Men” als inspiratiebron en een gezonde hoeveelheid enthousiasme ben ik van plan om grootschalige marketingcampagnes op touw te zetten die niet te missen zijn. Het doel is om zoveel mogelijk mensen de kans geven om muziek en cultuur te komen snuiven in de prachtige (ex-)lijmfabriek. De tiende editie van het festival is dan ook een die je niet wild missen.”

Jakob Serlier
Aankleding & Locatie
“Op het moment dat ik mij aansloot bij de organisatie van Festival Aangeschoten Wild was ik nog eerstejaars student. Toen was ik net voor de eerste keer zelf bij het festival geweest en het leek mij een toffe uitdaging om deel te nemen aan het organiseren hiervan. Binnen mijn functie zal ik mij vooral bezighouden met de bezoekersexperience op het terrein. Graag zie ik dat de gave ideeën van ons worden geconcretiseerd om zo de bezoekers een fantastische ervaring mee te geven!”

Luda Kuznetsova
Programmering Cultuur
“Als je naar Festival Aangeschoten Wild gaat, weet je nooit wat je kan verwachten. Toen ik het festival vorig jaar bezocht, kende ik geen enkele artiest. Er was veel afwisseling en niet alleen qua muziek, maar ook qua cultuur. Deze twee eigenschappen in combinatie met de gezellige sfeer die er hing, maakten het festival een heel toffe ervaring. Destijds heb ik ook een blik achter de schermen kunnen werpen en het leek me fantastisch om zelf mee te werken aan een dergelijk evenement. Binnen mijn functie wil ik dan ook de bezoekers verschillende smaken van cultuur laten proeven.”

Arent Kievits
Programmering Muziek
“Hoi! Ik ben Arent. Dit jaar ben ik verantwoordelijk voor het muzikale programma op Festival Aangeschoten Wild. Er is vaak muziek om mij heen te horen, of ik het nou beluister of zelf maak. Vanaf de ontdekking van de klassieke rock is mijn muzieksmaak uitgegroeid tot een mix van alles en nog wat. Ik ben vastberaden om dit om te zetten in een gevarieerd programma dat iedereen aanspreekt en een goed beeld geeft van hoeveel aanstormend muzikaal talent Nederland te bieden heeft (een hoop). Mocht je nu al enthousiast zijn over een artiest? Laat het me vooral weten!”