Festival Aangeschoten Wild 2018
 

Ontmoet de vrijwilligers: flyerteam

Ook de eerstejaars leden van D.S.V Sint Jansbrug dragen hun steentje bij aan het festival. Zo ook JC Pulsar. De jaarclub (een groepering van 13 mensen van dezelfde leeftijd) zal komende weken meerdere keren op de TU gaan flyeren voor Festival Aangeschoten Wild. We stellen ze wat vragen:

6 mei 2018 | Exclusief, Nieuwsbrief | Simon

Jullie gaan binnenkort dus flyeren, hoe zijn jullie van plan mensen te enthousiasmeren?

“Redmer gaat in een jurkje rondhuppelen!”, roepen alle vrouwen in koor. *Redmer kijkt heel verward* “Tja, ik ga blijkbaar in een jurkje rondlopen.”, zucht hij. Hij heeft zich er blijkbaar al bij neergelegd. “We zijn met zijn allen altijd heel enthousiast als we bij elkaar zijn, dus ik denk dat we dat enthousiasme wel kunnen overdragen aan andere mensen!”, vervolgt Sanne.

Houden jullie meer van lekkere pop-nummertjes of snoeiharde rock?

“Pop! Je zult ons sowieso kunnen terugvinden in muziekfabriek op FAW. Stiekem zouden we het liefst een volkszanger of B-brave willen, maar je kan niet alles hebben he. Onze harten zijn nog steeds gebroken omdat B-brave uit elkaar is, we hopen dat we dit jaar een goede vervanging kunnen vinden op FAW. Kom er eigenlijk een boyband?”

Kennen jullie een van de artiesten uit de line-up?

*Iedereen buigt zich over de flyer* “Ja. Ik ken Avi On Fire.”, wordt er gezegd. “Ik heb the Hazzah ergens op een line-up zien staan, maar ze nooit live gezien.”, zegt Siene. “Oh en ik heb Sultan gezien bij de bandcontest!’, zegt Iris enthousiast.

Wat is jullie favoriete wilde dier?

“Een koe, een Schotse Hooglander om specifiek te zijn! Of een panda!”, wordt er uit een hoek geroepen. Na wat intern overleg bleek toch dat er maar één iemand voor een panda was, de algemene consensus lag dus toch op de koe. Redmer durfde zijn mening niet te delen.

Wat is het wildste dat jullie hebben gedaan als jaarclub?

“Op jaarclubweekend hebben we met skelters over een rotonde gereden in het bruisende plaatsje Braamt, een heel klein dorpje in Nederland.”

Hebben jullie daar ook op wild geschoten?

“Ja! Op hertjes.”, wordt er gegrinnikt. “Behalve Steven, die zou ze eerder verdoven.”

Hoe is het om een gemengde jaarclub te hebben?

“We zijn met 7 jongens en 6 meisjes. De jongens staan over het algemeen in de keuken (voor de meiden te koken), terwijl de meisjes een wijntje drinken.”, grapt Sanne.