Festival Aangeschoten Wild 2018
 

SoSalsa!

Dans

SoSalsa! presenteert Rueda de Casino, dit is een dans waarbij salsa in een cirkel gedanst wordt en regelmatig van partner gewisseld wordt. Uit de groep is er een persoon de “caller”, deze roept welke figuur iedereen gaat doen.

Ook tijdens deze show zal er een caller zijn, dit is namelijk omdat een Reuda show geen choreografie is, maar elk optreden er weer wat anders uitziet. Hoewel de verschillende figuren natuurlijk geoefend worden, is er wel sprake van een deel improvisatie. Bijzonder aan deze show is dat de mannen en vrouwen tijdens de show van rol wisselen. Gedurende een deel van de show zullen de vrouwen dus de mannen leiden.

2 mei 2018 | luda

Het hele jaar door organiseert studenten dans vereniging SoSalsa! Zuid-Amerikaanse dansborrels en themafeesten in Delft en omgeving. Naast de reguliere feesten zorgt SoSalsa! voor spannende activiteiten zoals shows, openbaar dansgelegenheden, flashmobs en dansworkshops. Op het Aangeschoten Wild brengt SoSalsa! het publiek in aanraking met Zuid-Amerikaanse muziek en dans op een creatieve manier met shows, dans en muziek.
Schietheater
19:45 - 19:55