Festival Aangeschoten Wild 2018
 

Tom Becks

DJ | Electronica

Tom Becks is een 23 jarige Producer uit Delft. Zijn echte naam is Thomas Beckers en hij is al op 11 jarige leeftijd begonnen met producen. Na jarenlang al een passie voor muziek te hebben stond Tom Becks voor 6000 man op de grote markt van Delft en gaf hij in 2017 een live performance op Festival Aangeschoten Wild. De Delftse producer produceert enorm breed en vindt genres niet belangrijk. In juli 2017 dropte hij Flow, zijn eerste album, met 11 unieke nummers. Op 18 mei is Tom Becks terug op Festival Aangeschoten Wild met nieuwe muziek!

26 april 2018 | Arent

Vroeger maakte Tom Becks house maar sinds de release van Flow is hij van genre geswitcht. Hij maakt nu van alles binnen een grote range aan genres en BPM. Het maakt voor Tom niet uit wat het genre is zolang het verhaal van het nummer maar klopt. Zijn muziek bevat vaak orchestrale en filmische elementen en zit vol met emotie en vibes. Ondanks het brede genrebeleid van Tom Becks komt hij het dichtste in de buurt van Future Bass, al zou je het ook “filmmuziek met een beat” kunnen noemen.

Op 18 mei released Tom Becks zijn tweede album, Surge, met een liveset op de mainstage van Festival Aangeschoten Wild. Ga naar www.tombecks.com/ om meer over de artiest te lezen en om op de hoogte te blijven van Surge!

Muziekfabriek
23:55 - 00:35