Informatie

AW2011: 25 maart, 15:00 – 01:30

Over Aangeschoten Wild

Aangeschoten Wild is een festival met meer dan alleen muziek. Naast interessante opkomende bands,  lokale bands en de nodige Dj’s komen ook diverse culturele acts aan bod. Denk aan: cabaret, circusacts, theater, tentoonstellingen, life action painting of dans. In 2009 is het festival opgestart en sindsdien hebben al enkele ondertussen nationaal bekende namen bij ons gestaan. Aangeschoten Wild wordt georganiseerd door Delftse studenten en voor de hele stad en regio. We zetten ons in om zowel jong als oud een gezellige, leuke & interessante festivaldag te bieden.

Huisregels AW2011 en Algemene info

  • Het is verboden drank of etenswaar mee het terrein op te nemen. Op het festival zullen diverse snacks en maaltijden worden verkocht.
  • Drugsgebruik op het terrein is verboden.
  • Roken is alleen toegestaan in daarvoor bestemde buitenruimtes.

Wij maken op het festivalterrein gebruik van duurzame bekers, waarvoor een statiegeldsysteem wordt gehanteerd. Betalen gaat via munten, die gekocht kunnen worden met zowel contant geld als via PIN.

Contact

Festival Aangeschoten Wild wordt dit jaar georganiseerd door Yke Wynia, Ardaan Walvis, Lisa van der Quast, Jos Noordzij, Jonas Bahr, Margit Heine, Nanne Kuiperi, Bas des Tombe en Rob van Doorn.

Wil je meer informatie over het festival, of heb je andere vragen, opmerkingen of suggesties? Wij horen het graag via info[at]aangeschotenwild[dot]com.

Geschiedenis

In de voorgaande jaren zorgden o.a. Go Back To The Zoo, Rigby, Hit Me TV en Krause voor de perfecte festivalsfeer. Om alvast een indruk te krijgen, kan je een kijkje nemen op de oude websites:

2009

2010

.