Informatie

Aanvangstijd

Het festivalterrein opent haar deuren op vrijdag 30 maart om 15:00 in de middag, waarna het festival los zal barsten tot 1:30 zaterdagochtend. Zin in? Wij wel!

Over Aangeschoten Wild

Aangeschoten Wild is een festival dat meer heeft te bieden dan alleen muziek. Naast waanzinnige nieuwe bands die op het punt van doorbreken staan, locale bandjes en de gaafste DJ’s komen ook diverse culturele acts aan bod. Hierbij valt te denken aan: cabaret, circusacts, theater, tentoonstellingen, live action painting of dans, de variatie is enorm! In 2009 is het festival opgestart en sindsdien hebben al enkele nationaal bekende namen bij ons op het festival gestaan. Ook dit jaar zijn we druk bezig om weer een sterke line-up neer te zetten, en om het inmiddels imposante lijstje van gave bands verder aan te vullen.

Aangeschoten Wild wordt georganiseerd door Delftse studenten en is bedoeld voor de hele stad en regio. We zetten ons in om zowel jong als oud een gezellige en onvergetelijke festivaldag aan te bieden, met een breed aanbod van bands, acts en activiteiten!

Kaartverkoop

Kaarten voor het festival zijn gewoon hier op de website te koop onder het submenu “Kaarten”. De online verkoop zal open zijn tot een een paar dagen voor het festival of tot de kaarten op zijn. Hierna is er nog de mogelijkheid een kaartje aan de deur te kopen (voor 15 euro, een iets hogere prijs dan de online verkoop waar de kaarten slechts 12 euro kosten). Let er wel op dat het aantal beschikbare kaarten aan de deur beperkt is vanwege een gelimiteerde maximale capaciteit van het terrein waar wij ons vanwege brandvoorschriften aan moeten houden. Wees er dus snel bij!

Geschiedenis

In de voorgaande jaren zorgden o.a. Krach, Eefje de Visser, Go Back To The Zoo, Rigby, Hit Me TV en Krause voor de perfecte festivalsfeer. Om alvast een indruk te krijgen, kan je een kijkje nemen op de oude websites:

2011

2010

2009

Social Media

Toch nog niet genoeg aan bovenstaande info? Geen probleem, want Festival Aangeschoten Wild is ook te vinden op onderstaande social media:

 

Huisregels AW 2012 en Algemene info

  • Het is verboden drank of etenswaar mee het terrein op te nemen. Op het festival zullen diverse snacks en maaltijden worden verkocht.
  • Drugsgebruik op het terrein is verboden.
  • Roken is alleen toegestaan in daarvoor bestemde buitenruimtes.

Wij maken op het festivalterrein gebruik van duurzame bekers, waarvoor een statiegeldsysteem wordt gehanteerd. Betalen gaat via munten, die gekocht kunnen worden met zowel contant geld als via PIN.

Contact

Festival Aangeschoten Wild wordt dit jaar georganiseerd door Myra Vreede, Marte Fekkes, Bob Smits, Marinus Meursing, Boris Jockin, Anne Leeuw, Stéphanie Folmer, Aline Engbers en Jochem Chaouat.

Wil je meer informatie over het festival, of heb je andere vragen, opmerkingen of suggesties? Wij horen het graag via Aangeschoten Wild mail.